خوردن این نوع خرما حاوی مقدار زیادی فیبر و انواع ویتامین ها و مواد معدنی مانند ویتامین B6، مس، آهن، پتاسیم و منیزیم است. این خرما همچنین محتوای کلسیم بیشتری نسبت به سایر خرماها دارد.

با وجود اینکه این خرما در زمان رسیدن دارای سطح قند طبیعی بالاتری است، اما دارای شاخص گلیسمی پایینی است که باعث افزایش ناگهانی سطح قند خون نمی شود.

شیره خرما سفید با توجه به کیفیت آن قیمت گذاری می گردد.

اما باید حواستان به مصرف خود باشید زیرا کالری بالایی دارد که ممکن است بر وزن بدن شما تأثیر بگذارد.

انواع خرما
2. خرمای برهی
خرمای برهی بافتی نرم و جویدنی دارد و میوه ای کوچک و گرد است.

طعم کره ای-اسکاچ و شیرینی شبیه طعم کاراملی دارد. پس از رسیدن، برهی به رنگ پوست قهوه ای در می آید.

اگر به دنبال ماده غذایی آن هستید، خرمای برهی دارای ویتامین های گروه B، فیبر، پتاسیم، آهن، فلاونوئیدها و آنتی اکسیدان ها می باشد. می توانید از این خرما برای شیرین کردن هر چیزی و صرفه جویی در مصرف قندهای تصفیه شده استفاده کنید.

انواع خرما
3. خرمای نور دگلت
دگلت نور یکی از خرماهای محبوبی است که به صورت تجاری در منطقه خاورمیانه مانند عربستان سعودی تولید می شود، اما در ایالات متحده نیز محبوبیت دارد.

این خرماها انواع نیمه خشک با بافتی کمی ترد و در عین حال انعطاف پذیر هستند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *