اگرچه خشک کردن یک روش نسبتاً ساده برای نگهداری مواد غذایی است، اما این روش دقیق نیست، برای تصمیم گیری در مورد اینکه کدام تکنیک بهتر عمل می کند، اغلب به یک رویکرد “آزمایش و خطا” نیاز است.
هنگام خشک کردن غذاها، نکته کلیدی حذف رطوبت در سریع ترین زمان ممکن در دمایی است که تأثیر جدی بر طعم، بافت و رنگ غذا نداشته باشد.
سبزی خشک مرزه یکی از انواع سبزی های خشک است که دارای فواید زیادی برای بدن می باشد.
اگر درجه حرارت در ابتدا خیلی پایین باشد، میکروارگانیسم ها ممکن است زنده بمانند و حتی قبل از اینکه غذا به اندازه کافی خشک شود رشد کنند.
اگر دما خیلی زیاد و رطوبت خیلی کم باشد، ممکن است غذا روی سطح سفت شود، این امر خروج رطوبت را دشوارتر می کند و غذا به درستی خشک نمی شود.
برای حفظ بهترین مواد مغذی در غذاهای خشک، در جای خنک، تاریک و خشک نگهداری کنید و ظرف یک سال استفاده کنید.
سینی های خشک کن می توانند ساده یا پیچیده، خریداری شده یا ساخته شده باشند، گردش هوای خوب بدون واکنش بین غذا و سینی ها از همه مهمتر است.
برای مقادیر کم غذا و دورههای آزمایشی، توری پارچهای یا پارچهای مصنوعی که روی قفسههای فر، قفسههای کیک، قفسههای مرغ گوشتی یا ورقههای شیرینی کشیده میشوند، به خوبی کار میکنند، با سنجاق لباس وصل کنید.
برای مقادیر زیاد مواد غذایی، از سینی های پلاستیکی کم عمق چوبی یا مقاوم در برابر حرارت با کف های بافته شده، سوراخ دار یا بافته شده استفاده کنید.
اگر سینی های خود را آماده می کنید، از غربال گالوانیزه برای کف سینی ها استفاده نکنید، با روی و کادمیوم درمان شده است که در تماس با غذاهای اسیدی می تواند واکنش مضری ایجاد کند.
سایر فلزات مانند آلومینیوم نیز توصیه نمی شود زیرا ممکن است با استفاده تغییر رنگ داده و خورده شوند، در صورت استفاده، آن را با پارچه پنیر یا توری مصنوعی بپوشانید تا غذا با فلز تماس نگیرد.
آستر همچنین کمک می کند تا غذاها به سینی نچسبند و از ریزش تکه های غذا جلوگیری می کند.