تحقیقات علمی زیادی در مورد اثرات سلامتی دانه کنجد و روغن ارده کنجد روازاده انجام شده است.
مطالعات نشان دادهاند که دانههای کنجد میتوانند کلسترول را کاهش دهند، فشار خون را کاهش دهند، قند خون را کاهش دهند و برای دیابت مفید باشند و به لطف سطوح بالای کلسیم و منیزیم، برای سلامت استخوانها مفید باشند.
فواید بسیار زیادی برای سلامتی از این یک ماده به دست می آید!
وقت آن رسیده است که آنها را در رژیم غذایی خود بگنجانید!
نحوه خرید دانه کنجد
ممکن است متوجه دیدن رنگهای مختلف دانههای کنجد در فروشگاه شوید، و در واقع بسته به نوع گیاهی که از آن میآیند و نحوه برخورد با آنها میتوانند از سفید تا سیاه متغیر باشند.
شما می توانید دانه های کنجد “پوسته شده” را پیدا کنید، به این معنی که پوسته بیرونی آن برداشته شده است، و همچنین “پوسته نشده” که هنوز پوشش خود را دارند. پوست کندن دانه ها باعث حذف برخی از مواد مغذی و کمی کاهش ارزش غذایی می شود. همچنین می توانید آنها را برشته یا غیر بو داده پیدا کنید.
بو دادن دانه ها رنگ قهوه ای تر و طعمی مغذی تر و برشته به آنها می دهد و نشان داده شده است که ارزش غذایی آنها را افزایش می دهد.
آنها را امتحان کنید و ببینید که چگونه آنها را بیشتر دوست دارید! حتی میتوانید دانههای کنجد برشته نشده بخرید و مقداری از آن را در فر برشته کنید تا طعم برشته را امتحان کنید.
تاهینی – خمیر کنجد خامه ای
دانه کنجد بومی هند و آفریقا است و در غذاهای آسیا، آفریقا و خاورمیانه رایج است.
یکی از شکلهای رایج کنجد که در آن یافت میشود، تاهینی است – خمیری خامهای که از آسیاب کردن دانههای کنجد تا زمانی که یک “کره دانه” یکدست شود، درست میشود.
تاهینی یک منبع چربی مفید در پخت کتو است و کلوچه های خوشمزه درست می کند! همچنین روشی عالی برای افزودن خامه به سس ها و سس ها بدون استفاده از لبنیات است.
سعی کنید تاهین و آب لیمو را در یک سس سالاد خوش طعم مخلوط کنید!
بر روی سبزیجات بریان شده نیز خوشمزه است.
آرد دانه کنجد – طرز تهیه یا خرید آن
به عنوان نانوایان کتو، یک راه مفید برای استفاده از کنجد به صورت آرد کنجد است که به آن کنجاله کنجد نیز می گویند.
آرد کنجد یک آرد بدون دانه است که جایگزین خوبی برای افرادی است که به آجیل یا نارگیل حساس هستند.
ما میتوانیم با آسیاب کردن کنجد در غذاساز، آسیاب قهوه یا آسیاب ادویه، آرد کنجد را در خانه درست کنیم.