با بادام هندی خام درجه یک دندن های خود را سفید تر نمایید

هر زمان که کسی در مورد آجیل صحبت می کند، اولین مغزی که ذهن را به خود مشغول می کند، بادام هندی است. این آجیل های سفید کلیه شکل، آجیل نیستند، بلکه دانه های درختان Anarcardium Occidentale هستند.

با ماندگاری عالی، بادام هندی را می توان به صورت خام، شور یا برشته مصرف کرد. بادام هندی منبع غنی فیبر، روی، مس، آنتی اکسیدان ها و سایر مواد مغذی است.

این آجیل مغذی نه تنها خوشمزه است، بلکه برای سلامتی شما نیز مفید است.

اگر در مقدار متوسط خورده شود، می توان از فواید فراوان بادام هندی بهره برد.

بادام هندی خام درجه یک از طعم بی نظیری برخوردار است.

بادام

در این مقاله قصد داریم شما را با همه چیز در مورد تغذیه بادام هندی، کالری بادام هندی و فواید بادام هندی آشنا کنیم.

حقایق تغذیه بادام هندی
قبل از اینکه به بحث در مورد فواید سلامتی مختلف خوردن بادام هندی بپردازیم، می خواهیم نگاهی به تغذیه بادام هندی داشته باشید. بادام هندی سرشار از مواد مغذی زیر است:

کربوهیدرات ها
فیبر
اهن
فلز مس
پتاسیم
منیزیم
فلز روی
کلسیم
فولات
ویتامین E و K
آنتی اکسیدان ها

علاوه بر این، پروتئین بادام هندی موجود در این آجیل، آن را برای بدنسازان و ورزشکارانی که به دنبال منابع طبیعی پروتئین در رژیم غذایی خود هستند، مناسب می کند.

10 فواید باورنکردنی آجیل بادام هندی برای سلامتی
در اینجا لیستی از 10 مزیت شگفت انگیز بادام هندی وجود دارد که باید بدانید:

1. دیابت را تحت کنترل نگه می دارد
مزیت اصلی خوردن هر روز بادام هندی این است که به کنترل دیابت کمک می کند.

 

بادام هندی که منبع غنی فیبر است، به تنظیم سطح قند خون شما کمک می کند. با این حال، از آنجایی که بادام هندی سرشار از کالری است، آن را به مقدار متوسط مصرف کنید.

2. برای سلامت قلب مفید است
شاید بدانید که آنتی اکسیدان ها برای سلامت قلب شما مفید هستند.

بادام هندی سرشار از آنتی اکسیدان است، بنابراین برای سلامت قلب شما مفید است. علاوه بر این، ترکیبات فنلی موجود در بادام هندی وجود دارد که به تقویت عروق خونی شما کمک می کند.