ساده ترین سس سالاد سزار ۲ دقیقه ای خانگی که می توانید در هر زمانی درست کنید.
سس سالاد سزار با استفاده از مواد اولیه آشپزی درست می شود و طعم بسیار بهتری نسبت به سس های فروشگاهی دارد!
آیا تا به حال سس سزار مهرام خانگی درست کرده اید؟
وقتی به آن فکر می کنید خیلی دلهره آور است؟
دسته ای از طعم های جسورانه، چه کسی می داند همه چیز در آنجا وجود دارد.
و آیا کسی نگفت که خمیر آنچوی وجود دارد؟
منظورم این است که در مورد پانسمان سختگیر هستم – شور، اما نه خیلی شور.
مقدار مناسبی از ماهیگیری (جایی که نمی توانم بگویم وجود دارد، اما در پس زمینه کار را انجام می دهد) و سیر، اما نه در حدی که این تنها چیزی باشد که بتوانم طعم آن را بچشم.
جای تعجب نیست که تنها راه برای برآورده کردن تمام نیازهای من برای سس سالاد سزار این است که خودم آن را درست کنم.
به این ترتیب، می توانم آن را تنظیم کنم تا زمانی که خوشحال باشم.
همه از خرید سس سالاد خریداری شده در فروشگاه متنفرند.
مگر اینکه من آن را برای تست طعم بخرم تا بتوانم نسخه خانگی آن را برای وبلاگ تکرار کنم.
با توجه به میزان آزمایش دستور پختی که برای وبلاگ انجام می دهم، به ندرت پیش می آید که نیاز داشته باشم سس سالاد خریداری شده از فروشگاه را در یخچال داشته باشم.
تقریباً همیشه یک سس یا وینگرت وجود دارد که باید قبل از خراب شدن آن مصرف شود.
قبلاً استفاده از روغن کانولا یا گیاهی را توصیه می کردند.
اما بعد از درست کردن این دستور های متنوع تقریباً ده ها بار دیگر از آن زمان، من می گویم که می توانید از روغن زیتون فوق بکر، روغن آفتابگردان یا حتی روغن آووکادو استفاده کنید.
هر روغن بی طعمی باید این کار را انجام دهد!