درخت بادام هندی (Anacardium occidentale L.) بومی آمریکای جنوبی و مرکزی است.
به طور گسترده ای برای آجیل و محصولات مشتق شده آن در سراسر استرالیا، آسیا و آفریقا کشت می شود.
تولید بادام هندی در سال 2015 به 4.28 میلیون تن رسید درخت بادام هندی که نیجریه، هند و ویتنام 53 درصد تولید کردند.
مغز بادام هندی سرشار از لیپیدها (57-40 درصد)، کربوهیدرات ها (25-23 درصد) و پروتئین های با کیفیت بالا (25-20 درصد) است.
همچنین، سرشار از اسیدهای چرب تک غیراشباع (61٪) و چند غیراشباع (17٪) است.
در طول پردازش مقادیر زیادی (حدود 30٪) از مغز بادام هندی رد می شود زیرا برای فروش مناسب نیستند.
این وعده های غذایی رد شده پرچرب و بدون چربی غنی از پروتئین هستند و در تغذیه حیوانات استفاده می شوند.
آرد بدون چربی از آسیاب کردن بادام هندی و حذف چربی ها با اتر نفتی بدست می آید.
تکه های بدون چربی در هوا خشک می شوند تا حلال به طور کامل حذف شود و در نهایت برای به دست آوردن آرد بادام هندی بدون چربی، آسیاب می شوند.
یک پروتئین ایزوله را می توان با پخش کردن تخت کودک آرد بدون چربی در آب دیونیزه و تنظیم pH روی 9.0 قبل از هم زدن به مدت 2 ساعت به دست آورد.
سوسپانسیون سانتریفیوژ شده و مایع رویی جمع آوری می شود.
رسوبات مجدداً در آب معلق می شوند دسته گل رز قرمز تا استخراج همانطور که قبلاً توضیح داده شد تکرار شود و مواد رویی ادغام شده و pH روی pH 4.6 تنظیم شود.
پروتئینهای رسوبشده با سانتریفیوژ بازیابی میشوند، در آب دیونیزه معلق میشوند، خنثی میشوند، در برابر آب سرد دیالیز میشوند و در انجماد خشک میشوند.
بخش آزبورن کنجاله بادام هندی نیز با استفاده از روشی که قبلا گزارش شده بود به دست آمده است.
نتایج نشان داده است که تقسیم آزبورن برای قیمت حوله تن پوش خالص سازی اولیه پروتئین پودر بادام هندی که بخش های اصلی آن گلوبولین ها (51.4٪)، گلوتلین ها (23.2٪) و آلبومین ها (22.9٪) هستند، عملی است، در حالی که پرولامین ها نسبت بسیار کمی (2.5٪) را نشان می دهند.
- منابع:
- تبلیغات: