علاوه بر ظروف و کیسه هایی که استفاده می کنید، نحوه بسته بندی غذاها نحوه یخ زدن و آب شدن آنها را تغییر می دهد.
یخ زدن هرچه سریعتر اشیا برای حفظ کیفیت مهم است: هر چه این فرآیند کندتر باشد، احتمال اینکه کریستالهای یخ بزرگتر ایجاد شوند، بیشتر میشود که وقتی دوباره آنها را گرم میکنید، غذاها خیستر یا سفتتر میشوند.
بنابراین از اضافه کردن یک تن مواد غذایی غیر منجمد به یکباره به فریزر خودداری کنید و یک روز قبل از انجماد یک بار، درجه حرارت را کاهش دهید.
بسته بندی قطعات کوچکتر نیز به تسریع زمان انجماد کمک می کند.
برای بسته بندی این مواد غذایی می توان از کیسه فریزر رولی سینا کمک گرفت.
هنگام یخ زدن غذاهای پخته شده، قبل از بسته بندی مطمئن شوید که همه چیز کاملا خنک شده است، غذاهای گرم در بسته بندی شما باعث تراکم می شوند.
آندرس گفت و این دوباره برای کیفیت غذای منجمد بسیار بد است.
اگر در حال فریز کردن یک وعده غذایی با اجزای متعددی هستید که با سرعتهای مختلف یخ میزنند و آب میشوند، مانند مرغ و کلم بروکلی، برای بستهبندی جداگانه آنها وقت بگذارید.
آندرس میگوید وقتی تصمیم میگیرید چه چیزی را بستهبندی کنید، به این فکر کنید که چگونه هوا در یک ظرف پر از مواد مختلف با اشکال مختلف جریان مییابد: او گفت: «هر گونه حباب هوا یا هوای محبوس شده در اطراف غذا برای کیفیت بسیار مضر است.
برای غذاهایی که می خواهید به صورت فله ای فریز کنید اما کم کم از آنها استفاده می کنید، روش بسته بندی خشک – که شامل بسته بندی مواد غذایی پس از انجماد است کلیدی است.
این تکنیک برای انواع توتهایی که معمولاً به هم میچسبند، گلولههای خمیر کوکی که میخواهید هر بار چند تا بپزید، تکههای نان یا بیکن از بستهای که یکباره نمیخورید، عالی است.