اغلب گفته می شود که کنسرو ذرت ارزش غذایی مشابه سبزیجات تازه یا منجمد را ندارند.
طبق مطالعه ای که در سال 1997 توسط گروه علوم غذایی و تغذیه انسانی دانشگاه ایلینویز انجام شد، میوه ها و سبزیجات کنسرو شده از نظر تغذیه ای با انواع تازه و منجمد قابل مقایسه هستند.
ذرت با تنها 1 گرم چربی در هر وعده غذایی بسیار کم چرب است در کنسرو ذرت پخته شده هیچ چربی اشباع شده ای یافت نمی شود.
یک وعده ذرت پخته شده کنسرو ذرت تایلندی 3 گرم پروتئین 2 برای شما فراهم می کند.
ذرت کلسترول ندارد. میزان سدیم در کنسرو ذرت پخته شده به نوع و برند ذرتی که خریداری می کنید بستگی دارد.
انواع سدیم کم یا کاهش یافته و بدون نمک اضافه شده برای خرید موجود است.
به طور متوسط، یک وعده معمولی ذرت کنسرو شده 250 میلی گرم یا بیشتر سدیم به شما می دهد که 10 درصد یا بیشتر از مقدار توصیه شده روزانه سدیم شما را تشکیل می دهد.
کنسرو ذرت 5 کیلویی سرشار از ویتامین های گروه B با مقادیری ویتامین A و E است.
ذرت دارای مقادیر خوبی از مواد معدنی فسفر، منیزیم، منگنز، روی، مس، آهن و سلنیوم است مقدار کمی پتاسیم نیز در ذرت وجود دارد.
یک وعده 3/4 فنجان کنسرو ذرت خشک 3.2 گرم پروتئین برای شما فراهم می کند.
این مقدار کمی بیشتر از 2 گرم در یک بلال متوسط ذرت تازه است که تقریباً 3/4 فنجان محصول می دهد و 2 گرم در یک بخش 3/4 فنجان ذرت منجمد است.
مطمئن شوید که 10 تا 35 درصد کالری روزانه شما از ذرت و سایر غذاها از پروتئین تامین می شود تا میزان انرژی شما را افزایش داده و عملکرد سیستم ایمنی بدن را تقویت کند.
- منابع:
- تبلیغات: