چرا سس مایونز را در خانه درست کنید وقتی می توانید آن را از فروشگاه مواد غذایی بخرید؟
چون وقتی تازه درست بشه طعم بی نهایت بهتری داره و فقط به 5 ماده و 10 دقیقه زمان نیاز داره!
این دستور العمل مایونز آسان، بی اشتباه و خوشمزه است و می توان از آن برای دستور العمل های متعدد استفاده کرد.
بسیاری از مردم مایونز را به عنوان یک چاشنی فکر می کنند، اما همچنین یک ماده ضروری برای بسیاری از دستور العمل های مورد علاقه مانند سالاد مرغ، بهترین سالاد تخم مرغ، تخم مرغ های شیطانی، یا دیپ پنیر آبی خانگی است.
خوشمزه بودن سس مایونز که استفاده می کنید می تواند این نوع دستور العمل ها را کاملاً درست کند یا خراب کند.
سس رعنا بزرگ جزو سس هایی می باشد که از متقاضیان فراوانی برای خرید روبرو می باشد.
می دانم چون سعی کردم از سس مایونز روغن آووکادوی وحشتناکی که خریده بودم استفاده کنم و آن را در سالاد تخم مرغ با مقدار زیادی شوید تازه و کرفس پنهان کنم. اما نه، طعم مایونز همچنان چشمگیر بود.
که منطقی است، درست است؟ این یک طعم ضروری در این نوع سالادها است.
در حالی که فاکتور راحتی برای سس مایونز خریداری شده در فروشگاه قوی است، سس مایونز خامه ای تازه تهیه شده با استفاده از مواد با کیفیت واقعا ارزش تلاش را دارد.
این یکی از مواردی است که اگر به اندازه کافی به طعم و فاکتور سلامتی اهمیت دهید، ساختن آن برای خودتان ارزشمند می شود.
و در واقع، تلاشی که ما در مورد آن صحبت می کنیم تنها 10 دقیقه است.
چه چیزی در مورد این دستور العمل عالی است.
طعم فوق العاده – طعم اینجا کاملاً خالص است و شما واقعاً می توانید تفاوت بین خانگی و فروشگاهی را بچشید. بیشتر مایوهای موجود در فروشگاه طعم کهنه ای دارند و حاوی مواد نگهدارنده و طعم دهنده هستند.
5 ماده – برای مواد سس مایونز، از تخم مرغ، روغن، نمک، خردل آسیاب شده و آبلیمو استفاده می کنیم.
این یک دستور پخت بسیار ساده است و نیازی به بیشتر ندارد. خردل آسیاب شده در انباری شما وجود ندارد؟
شما همچنین می توانید از هر خردل مانند دیژون یا زرد در یخچال خود استفاده کنید.
10 دقیقه برای درست کردن آن – واقعاً مخلوط کردن آن زمان زیادی نمی برد. این واقعا سریع و آسان است و می توان آن را در یک غذاساز درست کرد، با دست هم زد یا حتی با مخلوط کن غوطه وری درست کرد.
سالم تر از فروشگاهی – بسیاری از مایوس های موجود در فروشگاه مملو از شکر، مواد نگهدارنده و روغن های التهابی بی کیفیت هستند. این مایونز خانگی انتخاب بسیار بهتری است.
مایو خانگی – در ظرف شیشه ای با چاقو و تخم مرغ در پشت
من 4 سال پیش شروع به ساختن مقدار زیادی سس مایونز خانگی در Whole30 کردم، و هرکسی که این برنامه را انجام داده است دلیل آن را میداند: تقریباً غیرممکن است که یک مارک سس مایونز خریداری شده در فروشگاه پیدا کنید که شکر اضافه نداشته باشد و با یک سس مایونز ساخته شده باشد.
(بسیار خوب، یک مارک وجود دارد که بدون شکر است و با روغن آووکادوی سالم ساخته شده است، اما طعم آن کاملاً بد است. بررسی های محصول در آمازون به من می گوید که من در آن یک تنها نیستم.)
بنابراین تنها راه حل این بود که خودم شروع به ساختن آن کنم و آزمایش کنم (من همچنین دستور العمل خود را برای Aioli، که پسر عموی مایونز با طعم سیر است، محکم کردم). اگر دستورالعمل دستور غذا را دقیقاً دنبال کنید، کاملاً اشتباه است.
مطمئن شوید که تمام تجهیزات شما بسیار تمیز هستند – درست کردن سس مایونز کار سختی نیست، اما اگر غذاساز یا تجهیزاتی که استفاده میکنید دارای لکههای چربی باقی مانده باشد یا واقعاً تمیز نباشد، به راحتی از بین میرود.
آن را به خوبی با چشم بررسی کنید.
هنگام اضافه کردن روغن وقت بگذارید – می خواهید روغن را به آرامی در یک جریان نازک در آن بریزید که از شکستن آن جلوگیری می کند و همچنین سس مایونز را غلیظ تر و خامه تر می کند.
در انتها مواد طعم دهنده را اضافه کنید – به غیر از نمک و خردل آسیاب شده در ابتدا، پس از آماده شدن کامل سس مایونز، طعم دهنده های دیگر را تا آخر اضافه نکنید.
سپس میتوانید با گیاهان تازه، یا سیریراچا یا هر طعمدهنده دیگری که میخواهید، بلیت بزنید.