با شکلات پروتئین بار کارن مرض قند را درمان کنید

شکلات با فستیوال هایی مانند عید پاک مرتبط است، زمانی که خرگوش ها و تخم مرغ های شکلاتی به طور سنتی در جوامع مسیحی داده می شود، و هانوکا ، زمانی که سکه های شکلاتی در جوامع یهودی داده می شود.

قلب های شکلاتی و شکلات در جعبه های قلبی شکل در روز ولنتاین محبوب هستند و اغلب همراه با گل و کارت تبریک ارائه می شوند.

خوب است بدانید که شکلات پروتئین بار کارن یک هدیه قابل قبول در سایر تعطیلات و مناسبت هایی مانند تولد است.

بسیاری از قنادی ها شیرینی های شکلاتی مخصوص تعطیلات را درست می کنند.

تخم مرغ های شکلاتی عید پاک یا خرگوش ها و شکل های بابا نوئل دو نمونه هستند.

چنین شیرینی هایی می توانند جامد، توخالی یا پر از شیرینی یا فوندانت باشند.

دانه های درخت کاکائو طعم تلخی دارند و برای ایجاد طعم ابتدا باید تخمیر شوند.

پس از تخمیر، لوبیاها خشک، تمیز و سپس بو داده می شوند.

پوسته دانه کاکائو برای تولید نوک کاکائو برداشته می شود.

شکلات

سپس نوک ها آسیاب می شوند تا توده کوکائویی یا شکلات خالص به شکل خشن تولید شود.

این توده کاکائویی معمولاً به صورت مایع (الکل شکلاتی) است و معمولاً با سایر اجزاء مخلوط می شود و شکلات تجاری را تشکیل می دهد.

مشروب همچنین ممکن است در دو جزء آن، جامدات کاکائو و کره کاکائو پردازش شود.

شکلات از درخت کاکائو به دست می آید که به طور رسمی به عنوان Theobroma Cacao شناخته می شود.

درخت کاکائو بسیار ظریف و حساس است و نیاز به محافظت در برابر باد دارد و به ویژه در سال های اولیه خود به سایه نیاز دارد.

برخی از سویه ها می توانند پس از 3 یا 4 سال میوه دهند.

برشته کردن دانه های کاکائو را خشک و قهوه ای می کند و طعم آنها را توسعه می دهد.

این اولین مرحله مهم در “سفارشی سازی” محصول توسط سازنده است.

پیش از این، تخمیر پیش سازهای طعم دهنده را تولید می کرد: قندهای کاهنده، گلوکز و فروکتوز، و اسیدهای آمینه.

حتی اگر بو دادن فقط می‌تواند نتایج تخمیر خوب را تقویت کند، اما اگر به درستی انجام نشود، می‌تواند لوبیاهای بسیار باکیفیت را نیز فاسد کند.