حبوبات فله ای امروز به دلیل بافت، طعم و مشخصات تغذیه ای خود در محصولات متعددی در سراسر سوپرمارکت یافت می شوند.
در حالی که این می تواند شامل گزینه های کلاسیک مانند توفو، کره بادام زمینی و هوموس باشد، حبوبات و اجزای آنها نیز یک عنصر کلیدی در طیف گسترده ای از جایگزین های گوشت گیاهی هستند.
از آنجایی که این ترکیب محصول به درجات مختلف فرآوری متکی است، مصرف کنندگان باید مراقب سدیم، شکر، چربی اشباع شده از روغن های استوایی یا سایر افزودنی ها باشند.
برچسب حقایق تغذیه و لیست مواد تشکیل دهنده می تواند ابزار مفیدی در تصمیم گیری برای گنجاندن یک غذای فرآوری شده در رژیم غذایی باشد.
برای سلامتی شما و سلامت سیاره
نماد یک کره زمین با یک چنگال و قاشق در کناره های آن تولید مواد غذایی تقاضای زیادی را بر منابع طبیعی ما تحمیل می کند، زیرا کشاورزی سهم عمده ای در تغییرات آب و هوایی، جنگل زدایی، انقراض گونه ها، و کاهش و آلودگی آب شیرین دارد.
با این حال، در کنار تأثیرات متفاوت بر سلامت انسان، غذاهای مختلف نیز تأثیرات متفاوتی بر محیط زیست دارند. به طور کلی، تولید غذاهای گیاهی تمایل به انتشار گازهای گلخانه ای کمتری دارد و از زمین و آب کمتری نسبت به تولید غذاهای حیوانی استفاده می کند.
در گذار به سمت رژیمهای غذایی سالم از سیستمهای غذایی پایدار – بهویژه با جمعیت جهانی ما که قرار است تا سال 2050 به 10 میلیارد نفر برسد – حبوبات نقش کلیدی ایفا خواهند کرد.
گزارش EAT-Lancet 2019 که یک “رژیم غذایی سلامت سیاره ای” را تشریح می کند، 50 گرم حبوبات (حدود ¼ فنجان) را در رژیم غذایی روزانه توصیه می کند. [14]
حبوبات دارای طیف وسیعی از ویژگی ها هستند که آنها را به یک محصول نسبتاً پایدار تبدیل می کند. به عنوان مثال، حبوبات در مقایسه با سایر محصولات زراعی تا هفت برابر کمتر گازهای گلخانه ای را در هر منطقه منتشر می کنند و می توانند کربن را در خاک جذب کنند.
آنها همچنین می توانند نیتروژن خود را از جو بسازند، بنابراین مصرف کودهای نیتروژنی را کاهش می دهند. پس از آن بقایای غنی از نیتروژن در خاک باقی می ماند.