در سوئد به وسیله چاقو شکاری غلاف دار ریاضی اموزش می دهند

اگر یک سرآشپز بخواهد غذای او لبه طراحی شده ای داشته باشد (مثلاً الگوی زیگ زاگ)، می تواند از یک چاقوی تزئینی استفاده کند. چاقوهای تزئینی دارای الگوهایی در تیغه هستند که روی غذاهایی که برش می دهند ظاهر می شود.

بسیاری از افرادی که چاقو شکاری غلاف دار دارند برای بریدن گوشت استفاده می کنند. داشتن چاقوی مناسب برای این کار مهم است، اما به همان اندازه مهم است که ابزار مناسبی برای حفظ لبه تیز چاقوها داشته باشید. در حالی که می توانید چاقوهای خود را به یک چاقو تیزکن حرفه ای بفرستید، همچنین می توانید یاد بگیرید که چگونه لبه بین تیزها را با میله تراش مجدد تنظیم کنید.

تکنیکی برای استفاده از میله هونینگ وجود دارد که با همه چاقوهای شما کار می کند به جز چاقوهای دندانه دار. مطمئن شوید که آنها را قبل یا بعد از یک جلسه در آشپزخانه، حداقل به صورت هفتگی، صاف کنید. تیغه های کدر نه تنها می توانند سرعت شما را کاهش دهند، بلکه می توانند خطر آسیب دیدگی را نیز افزایش دهند. با مهارت های مناسب چاقو شروع کنید.

چاقو شکاری غلاف دار؛ مقاوم تیز خوش دست دسته (چوبی پلاستیکی) - آراد برندینگ

حتی اگر چاقوی مناسبی برای هر کاری داشته باشید، مجموعه ای از چاقوها به اندازه فردی که از آنها استفاده می کند خوب است! به همین دلیل است که دانشجویان هنرهای آشپزی Escoffier برنامه های خود را با کاوش و تمرین مهارت های چاقویی خود شروع می کنند. با داشتن یک کیت چاقوی مناسب و مهارت های مناسب، دانش آموزان می توانند سپس به سراغ تکنیک های آشپزی پیشرفته تر بروند.

چاقوها چاقوهای تیز و سنگینی هستند که برای بریدن استخوان ها استفاده می شوند. در حالی که این چاقو به ویژه در آشپزخانه های خانگی رایج نیست، بسیاری از سرآشپزها در رستوران ها از آن استفاده می کنند تا بتوانند کنترل کامل بر تکه های گوشت خود داشته باشند.

چاقوی سرآشپز در آشپزخانه های غربی حکمفرماست، اما در چین چاقو ممکن است جای همه چیز را بگیرد، از چاقوی پخت و پز گرفته تا چاقوی سرآشپز. بنابراین، اگر شما علاقه مند به سرمایه گذاری در یک برش چند منظوره هستید، یک نمونه به سبک چینی را در نظر بگیرید. این چاقوها سبک تر از همتایان آمریکایی خود هستند و برای بسیاری از کارهای آشپزخانه مفید هستند.