با لواشک خانگی الوچه دندان های خود را جرمگیری نمایید

اگر نمی خواهید از پوشش پلاستیکی استفاده کنید، می توانید سینی فر خود را با کاغذ روغنی یا حصیر سیلیکونی بپوشانید.
کیفیت پوشش پلاستیکی به خودی خود نقش زیادی در پخت و پز ایمن با آن دارد.

در اینجا می‌توانید در مورد استفاده ایمن از پلاستیک بیشتر بخوانید (این در مورد استفاده از پلاستیک در آشپزی است، اما در اینجا نیز کاملاً صدق می‌کند).

لواشک خانگی الوچه جزو لواشک های مرغوب می باشد که تمامی رده های سنی از میل نمودن آن لذت می برند.

لواشکک
مطمئن شوید که از کاغذ مومی استفاده نکنید، زیرا موم هنگام گرم شدن ذوب می شود.
چرم میوه در دستگاه آبگیری
دستگاه آبگیری دارید؟ خوش به حالت! دستور العمل را تا مرحله 4 دنبال کنید. سپس روی سینی چرم میوه آبگیر خود بریزید (اگر دستگاه شما دارای یک دستگاه بود).

همچنین می توانید کاغذ روغنی را به اندازه برش دهید و سینی های دستگاه آبگیری را بپوشانید.

آبگیر خود را روی 140 درجه فارنهایت (60 درجه سانتیگراد) تنظیم کنید و بگذارید حداقل 6 یا حداکثر 12 ساعت جادوی خود را انجام دهد. زمان واقعی به نوع میوه ای که استفاده می کنید و ضخامت چرم شما بستگی دارد.

اما ما دریافتیم که 8 تا 10 ساعت محدوده شیرینی برای ساخت چرم میوه در دستگاه آبگیری ما است.

میوه خود را هر از گاهی چک کنید. چرم میوه ای زمانی درست می شود که خشک شود و به لمس نچسبد.

بهترین دستگاه های خشک کن غذا برای میان وعده های سفارشی
بیشتر بخوانید:
دستور العمل های بیشتر میان وعده های میوه ای که باید امتحان کنید.